انواع اسید استئاریک اگر بر اساس منابع بخواهیم توضیح دهیم می توان آن را به دو نوع طبقه بندی کرد: انواع حیوانی و گیاهی.
در همین حال ، از نظر درجه خلوص یا فرآیند تولید ، می توان آن را به سه نوع تقسیم کرد ، یعنی از نظر خلوص و فشردگی اسید استئاریک یک ، دو و سه .
ترکیبات اصلی در انواع اسید استئاریک تجاری ، اسید استئاریک و اسید پالمیتیک است ، اگرچه اسید استئاریک خالص نیز موجود است. سنجش آنها بر اساس خلوص یا درجه اسید استئاریک متفاوت است.
مشابه درجه غذایی آن ، در تعریف USP ، درجه USP-NF آن را می توان با توجه به محتوای اسید استئاریک به سه نوع زیر تقسیم کرد :
خلوص گریدهای مختلف با محتوای C18 متفاوت تعریف می شود. روش معمول محتوای C18 (اسید استئاریک) 40٪ -60٪ است.
اسید استئاریک درجه سه فشرده خالص ترین اسیدی است که معمولاً از روغن های گیاهی تهیه می شود و در مواد غذایی ، آرایشی و دارویی استفاده می شود. درجه تصفیه شده اسید استئاریک بین یک تا سه فشار داده شده است.
اسید استاریک فشرده شده دو و سه تقریبا برابر هستند و هر دو ماده جامد مومی سفید رنگی هستند ، در حالی که اسید استاریک فشرده شده درجه یک جامد مومی زرد کمرنگ است.
اسید استئاریک فشرده شده عمدتاً از چربیها و روغنهای حیوانی مشتق شده و عمدتا در کاربردهای صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد ، از جمله:
با توجه به داده های نظرسنجی ملی بررسی سلامت و تغذیه (NHANES) در سال 2005-2006 ، غذاهای زیر سرشار از اسید استئاریک هستند:
کره کاکائو نیز با آن زیاد است.
در زیر منابع مشترک چربی ها و روغن های حیوانی و روغن های گیاهی آورده شده است.